Én úgy szeretem a Tarot érteni azt javasolja, hogy minden kártya a nagy titokzatos mozgását a Bolond az útját az életben, minden kártya az egyes fázisban jelent minden szintjén a pszichológiai, aktív és spirituális szimbolizálja növekedést. A kisebb Arcana és a bírósági kártyák a kártyákat, hogy létrehoz külső események és tapasztalatok a növekedés. "A Bolond" még számozatlan, hogy bizonyítja számunkra, hogy nem létezik a Tarot az egyik ilyen szakaszok, folytatnunk kell nőni. Ő valójában létezik a Tarot, mint a példa az "ideális" állapotban az egyes emberi lény dolgozik elérni jóslás online.
A Bolond jött ezen a területen ebben az állapotban, hogy az isteni tökéletességet, és ő lesz átvészelni a szakaszok az életben, mindent tapasztal az élet nyújt szempontjából pozitív és negatív érzések és érzelmek, hanem a szellemi és pszichológiai szintű növekedés. Miután elhaladtak mindezen szakaszokban, akkor szereztek kellő tudás, bölcsesség, belátás és a tudatosság lehetővé teszi neki, hogy jöjjön vissza, hogy a felvilágosult létállapot, mint ő volt, amikor először megérkezett az ezen a területen .
A Tarot, az uralkodó jelenik meg spread is több jelentése van. Így például, az információ a szükségességét, hogy az a személy, a kártyaleolvasó hogy megpróbálja bizonyos jellemzők, hogy a fent leírt én fejleszteni. Egy másik példa, hogy azt jelenti, hogy a személy lesz fontos választás, illetve a döntéshozatal, amely nagy jelentőséggel bír az irányba életük követően. Ha negatív, ez a kártya nem azt jelenti, hogy az a személy lehet, meg kell tanulniuk együtt élni komolyan, és egy érettebb hozzáállás, de aztán "járnak a bolond"! Ez csak néhány a lehetséges értelmezések és akkor tényleg figyelembe veszik a teljes diagram pontosan meghatározni, hogy mi a kártya jelent egy adott egyén számára.
Mindannyian tudjuk, hogy összegyűjti az érzelmi poggyászt az egész életünk, mert a körülmények találkozunk, bár szülők, barátok vagy intim személyes kapcsolatok is ugyanezt az elvet az egyes forgatókönyv. Ha nem foglalkozunk jól tapasztalattal, akkor több mint valószínű, hogy mi lesz a vége, egyre érzelmileg sebhelyes, instabil vagy bizonytalan eredményeként nem fogadja el a következményeit, hogy a tapasztalatok hozott nekünk.